Zorgboerderij

Op maandag, dinsdag en donderdag bieden wij dagbesteding voor jong volwassenen met een (licht) verstandelijk beperking of een psychische hulpvraag. Een gestructureerde dagindeling met variëteit in bezigheden op ieders niveau. In de weekenden en door de week komen er kinderen en jongeren logeren in de leeftijd van 4 tot en met 18 jaar. Tevens hebben wij twee plekken voor beschermd wonen.

Ieder mens is uniek. De behoefte aan zorg en begeleiding verschilt dan ook per persoon. Samen bekijken we welke zorg u, of uw zoon of dochter nodig heeft. We stellen samen met u een plan op zodat u, of uw kind, op Jemalupe de juiste zorg krijgt. U bepaalt zelf, in overleg met ons, wat u wilt bereiken. We bieden ondersteuning bij het behalen van die doelen. Tijdens evaluatie gesprekken worden de doelen besproken en eventueel bijgesteld.

Om deskundige hulp te kunnen bieden wordt ons team ondersteund door een GZ-Psycholoog die verbonden is aan onze zorgboerderij. Wij bieden zorg aan volwassenen en jeugd/kinderen met een psychische hulpvraag en/of een verstandelijke beperking. Tevens maken wij gebruik van uitsluitingscriteria voor nieuwe deelnemers op de zorgboerderij. Wie kunnen er terecht

Op de boerderij krijgt iedereen de mogelijkheid om zich optimaal te ontwikkelen. Dit betekent dat we er voor zorgen dat iedereen zich thuis en op zijn/haar gemak voelt op onze zorgboerderij. Zo komt er ruimte voor rust en ontwikkeling.

IMG-20151108-WA0000